Hoggeblogg

Nu har också jag blivit inspirerad av andra att börja blogga, som på svenska av någon anledning stavas med två g. Att ha en blogg är ett bra sätt för vem som helst att synas, om nu någon bara tittar. Man kan skriva sina egna högst privata funderingar och behöver av just den anledningen inte ha någon som helst faktakoll. Vissa dagstidningar kör redan med den stilen på nyhetsplats.(Kämpa vidare Persbrandt, jag håller på dig.)


Att blogga slog igenom bland folk i början av året men tyvärr tog mediaeliten snabbt över bloggandet och dränkte Sverige i en störtflod av bloggar. (Fredrik Virtanens sluta rökablogg, Peter Englunds Irakblogg mm) Där ungefär slutade mitt intresse men tro det eller ej, nu har det kommit tillbaka.


Eftersom det känns extremt mycket 2005 att blogga så ska det här årets första inlägg också bli det sista. På så sätt låter jag nu bloggåret 2005 vila i frid och ser fram mot 2006. Under tiden ska jag fira jul på traditionsenligt sätt. (Äta en stadig jullunch och sen sova till Kalle Ankas jul. Tjuren Ferdinand har jag inte sett på flera år.)

Den här texten, inklusive rubriken, innehåller ordet blogg i olika varianter hela 13 gånger. Det du!


Blog Jul och Blogg Nytt År!