Adjö (Nu är det slut)

Jag har efter noggrant övervägande beslutat mig för att lägga ner den här bloggen. Eftersom det första inlägget skrevs den sista månaden 2005 känns det naturligt att det sista inlägget skrivs på årets första månad. Jag funderade på att lägga ner bloggen redan för ett år sedan men bestämde mig för att fortsätta ett tag till. Men nu får det räcka. I början hade jag ambitionen att skriva ett inlägg i veckan. Senare blev det ett inlägg varannan vecka och det senaste året har det inte blivit mer än ett nytt inlägg i månaden. Istället för att vara oengagerad och skriva dåliga blogginlägg så lägger jag hellre ner och satsar på något annat.

Att jag skrivit på bloggen ganska länge inser man när man tänker på vad som hänt under den tid bloggen har funnits. Det har varit val två gånger i Sverige och jag har bytt jobb inte mindre än fyra gånger, men inte alltid frivilligt. Jag har också startat webbplatsen Svenskt Serieindex som jag inte har några som helst planer på att lägga ner, tvärtom har jag många idéer på hur den ska utvecklas framöver. Stockholm har också utsatts för sin första självmordsbombare. Allt detta har jag skrivit om på bloggen.

Genom åren har det blivit totalt 104 inlägg. En del av dem har kommit till i en hast medan jag ibland arbetat i flera dagar på andra. Det är de långa och väl genomarbetade inläggen jag är mest nöjd med. Flera av de kortare skulle jag däremot helst glömma att jag skrivit.

Till mina läsare säger jag nu tack och adjö.