Ny telefon - Nytt telefonnummer

Jag har via min arbetsgivare fått en ny telefon med tillhörande nummer. Det är en fin telefon med en massa olika finesser. Man kan ta bilder och filma med kameran, lyssna på musik med mp3-spelaren eller radion, använda den som diktafon, spela spel och surfa på internet, fast internetanslutningen har jag inte fått att fungera än. Man kan också prata med folk med den men det var väl underförstått. Prata i den är det jag gjort minst än så länge.

Några få har redan fått det nya numret, andra kommer att få det. Tycker du att du borde ha fått det nya numret men inte har det så kontakta mig. Den gamla telefonen och det gamla numret fungerar fortfarande men kommer i fortsättningen användas i reserv. Det är inte säkert att jag alltid har den telefonen med mig.


Jag har pratat med Per Eggers

Våren 1999 skulle jag vara med i Quarnevalen som är ett studentarrangemang och anordnas vart tredje år. Ska man vara i Quarnevalen så måste man sälja en stor bunt av Quarnevalens tidning Bruxanvisningen, det är så den finansieras. Samma dag jag hämtade ut bunten med tidningar jag skulle sälja sålde jag fler tidningar än jag någonsin trott att jag skulle lyckas bli av med. Jag var alltså ganska nöjd med min försäljningsinsats efter den första dagen. Trots det gav jag mig ut tidigt morgonen efter för att hinna sälja ytterligare några nummer innan dagens föreläsningar skulle börja. När jag stod där utan att lyckas sälja en enda tidning kom skådespelaren Per Eggers gående mot mig. Jag körde mitt väl inövade mantra.

-Stöd Quarnevalen! Köp Brukanvisningen.

-Nej, jag har inte tid. svarade Per Eggers och gick snabbt vidare.

Det var ingen längre pratstund och inte lyckades jag sälja någon tidning till någon annan där heller. Då gick det betydligt bättre på eftermiddagen, då fick jag dessutom hjälp med försäljningen så nästan alla mina exemplar av tidningen var sålda innan dagen var slut.