Svensexa, Del 2

När sedan Squvalp var slut och deltagarna höll på att riva de delar av ekipagen som fanns kvar gav vi oss iväg till nästa aktivitet på programmet. Det var dags att spela Laserdome, alltså leka krig och skjuta på varandra med laservapen. Vår grupp blev ett lag och i det andra laget var det mest småbarn. Vi insåg att vi för att inte tappa all självrespekt helt enkelt var tvungna att vinna. Eftersom minst två av våra motståndare i princip bodde på banan så blev det en hård strid där utgången inte var given. Vårt lag vann men omgångens två bästa spelare fanns i motståndarlaget.

Efter avslutat spel var alla lagom slitna och det var dags att inleda dagens lugnare program. Alla åkte hem till den blivande brudgummens storebror där middagen tillagades samtidigt som solen började gå ner och dagens huvudperson fick massage för att mjuka upp trötta och slitna muskler. Middagen bestod av hemlagade hamburgare som grillades på altanen. Under middagen började de första personerna att ge sig av hemåt. Vi andra stannade och såg finalen i Eurovisionsschlagerfestivalen med projektor och stor bild. De bidrag som fick mest uppmärksamhet, dock inte mest uppskattning, var det svenska och en dansande levande discokula från Ukraina.

Under de timmar tävlingen höll på gick fler och fler hem och när den traditionsenliga kompisröstningen som avslutar festivalen var slut så återstod endast ett fåtal personer. Nu var klockan strax efter tolv och det började både kännas att man varit uppe sen tidig morgon och att dagen varit intensiv. Jag och min bror kände båda att det nu var dags att avsluta dagen och gav oss av samtidigt som de som var kvar lagom oengagerat tittade på en film på tv.


Kommentarer
Postat av: Josefin

Ambitiös svensexa vill jag lova. Bäst att vara snäll i såna lägen för man vet ju aldrig om man blir drabbad själv nån gång, eller hur?
J.

2007-05-25 @ 18:51:48
Postat av: Hogge

Precis, har man otur så kanske det bara blir en förnedrande hämnd och det vill man ju inte utsättas för.

2007-06-11 @ 20:51:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback